4Hoteliers
SEARCH
SHARE THIS PAGE
NEWSLETTERS
CONTACT US
SUBMIT CONTENT
ADVERTISING
Book: Project Management of Hotel Opening Processes launches in Turkish language.
Friday, 7th April 2017
Source : Northside Consulting Company Limited

Kitap Tanıtımı: Otel Açılış Süreçlerinde Proje Yönetimi - 

More than eighty-five occupations, across a wide variety of functions and industries, use project management to plan and execute projects efficiently and effectively and hospitality is not one of these industries, despite high growth on a global scale.

Farklı fonksiyon ve sektörlerde faaliyet gösteren seksen beşten fazla meslek kolu, projeleri verimli ve etkin bir şekilde yürütmek için proje yönetimini kullanmaktadır. Global ölçekteki yüksek büyüme hızına rağmen, otelcilik bu sektörler arasında değildir.

Katlanarak büyüdüğü göz önüne alındığında; otelcilik sektörünün dönüşümüne yardım etmenin ve sektörün proje yönetimini stratejik bir yetkinlik olarak benimsemesinin tam zamanı.

Otel Açılış Süreçlerinde Proje Yönetimi Kitabı, otel projeleri yöneten, otel yönetim şirketlerinin CEO’larından tutunda, otel sahipleri ve varlık yöneticileri, otel tedarikçileri... ve de otelcilikle ilgili eğitim veren kurumlara kadar herkes içindir.

Kitap, yeni otel açılışlarında geleneksel yaklaşımları izlemenin verimli olmadığını, gecikme üstüne gecikmelere yol açtığını ve ölçeklendirmenin mümkün olmadığı ve bütün bu nedenlerden dolayı, yeni ve daha etkin stratejilerin gerekli olduğunu anlatır.

Otelcilik sektörü Çin’de eşi benzeri görülmemiş bir büyüme sürecinden geçiyor. Önümüzdeki yirmi beş yıl içinde; Çin’de bugün iki milyon olan oda sayısı, dokuz milyonun üstüne çıkacak. Proje yönetimi yaklaşımı olmadan bu mümkün olmayacaktır.

Bu kitapta, yazar Gert Noordzij; gelecekte Çin’de planlanan otel açılışlarını değerlendiriyor, sorunun boyutlarını gözler önüne seriyor, geleneksel yaklaşımların neden Çin’in hedeflerini gerçekleştirmesine olanak sağlamayacağını analiz ediyor ve proje yönetimi metodolojilerinin bu yolda ilerlemek için neden en iyi yöntem olduğunu aktarıyor.

Yazar, okuyuculara modern proje yönetimi konseptleri ışığında, bir otel yönetim şirketinin yeniden yapılandırılmasının fizibilitesi, yeni otel açılışlarıyla ilgili bir “nasıl yapılır?” kılavuzu ve proje yönetimi ile büyük ölçekteki yeni otelleri verimli ve etkin bir şekilde açılması konularında rehberlik ediyor.

Otel Açılış Süreçlerinde Proje Yönetimi, sadece Çin’de değil, tüm dünyada otelcilik sektöründe her şeyin belirlenen süre zarfında tamamlanması konusunda başarının temelini atmanıza yardımcı olacaktır.

Şimdi www.amazon.com adresinden ulaşılabilir.

Also available now on Amazon in Kindle Edition in English, Spanish, Simplified Chinese, Japanese and Korean.

Gert's articles at 4Hoteliers.com (click title to read)

Gert Noordzy - Managing Director, Northside Consulting Company Limited

Gert Noordzy is an international hotelier, Organizational Project Management subject matter expert and doctoral candidate. Gert graduated from Hanze College Hotel Management School, Zwolle, the Netherlands, and holds an MBA from the University of Saint Joseph, Macau with majors in Strategic Management & Marketing and Financial & Business Analysis.

He is also a Certified Associate in Project Management of the Project Management Institute and holds a Financial Advisors’ International Qualification (FAIQ) from the Chartered Insurance Institute.

He has over 20 years’ professional experience in Greater China and South East Asia and has been involved in opening over 30 new hotels. In 2014 he founded Northside Consulting Company Limited. 

Gert can be reached at gert.noordzy@northside-consulting.com. For more information, visit www.northside-consulting.com

 Latest News  (Click title to read article)




 Latest Articles  (Click title to read)




 Most Read Articles  (Click title to read)




~ Important Notice ~
Articles appearing on 4Hoteliers contain copyright material. They are meant for your personal use and may not be reproduced or redistributed. While 4Hoteliers makes every effort to ensure accuracy, we can not be held responsible for the content nor the views expressed, which may not necessarily be those of either the original author or 4Hoteliers or its agents.
© Copyright 4Hoteliers 2001-2024 ~ unless stated otherwise, all rights reserved.
You can read more about 4Hoteliers and our company here
Use of this web site is subject to our
terms & conditions of service and privacy policy